Ontdek onze prachtige 5-sterren reviews van gelukkige trouwkoppels die genoten hebben van onze diensten !

Bij Wondermooi.be maken wij van elk moment een blijvende herinnering.

Wij willen jullie uit de grond van ons hart oprecht bedanken voor de prachtige huwelijksfoto’s en trouwfilm op 12 augustus 2023.
Wij vonden het allebei een spontane , grappige maar vooral een warme en super leuke samenwerking.
Jullie zijn ook heel ervaren en professioneel zoals het hoort. Toppers in jullie vak !
Prijs kwaliteit vinden we het zeker goed.
Iedereen vond de foto’s en onze trouwfilm tot nu toe echt magnifiek.
Een goede fotograaf , kan je speciale dag terug laten herbeleven en dat is wat jullie ons laten doen.

In de toekomst, met een volgende speciale gelegenheid , doen we zeker terug beroep op jullie.

Dikke, dikke merci om samen met ons er een onvergetelijke en speciale dag van de liefde van te maken.
Wij vergeten jullie nooit. ❤️

Veel liefs ,
Bjorn & Charlotte

Toen we twee jaar geleden op zoek gingen naar een huwelijksfotograaf, hebben we er geen seconde aan getwijfeld om met jullie in zee te gaan. Na een hartverwarmend gesprek met Patrick wisten we meteen dat jullie voor ons de juiste personen waren om ons huwelijk op foto en video vast te leggen. Patrick nam uitgebreid de tijd om jullie werking als foto- en videografen uit te leggen en toonde met zoveel trots jullie reeds gerealiseerde werk. Door dit gesprek alleen al wisten we dat we niet alleen een zeer professioneel duo op ons huwelijk zouden krijgen, maar ook een duo dat van hun passie hun beroep had gemaakt. We keken er volop naar uit om met jullie onze dag kleur te geven en blijvende herinneringen te maken die ons nog jaren zouden bijblijven!

Enkele weken geleden was het dan eindelijk zover. Matthias & ik gaven onze gedroomde ceremonie en ons knallend huwelijksfeest, met jullie als foto- en videografen! Vanaf het moment dat jullie bij ons thuis binnenwandelden tot aan de laatste seconde van jullie aanwezigheid, hebben we ons 100% op ons gemak gevoeld. Jullie legden alle aanwezigen in hun volledige eigenheid op beeld vast en we konden niet wachten op het resultaat.

Niet veel later kregen we de foto’s en de video’s doorgestuurd. Wat een prachtig werk mochten we van jullie ontvangen van onze dag! Zélfs een aantal foto’s van de beste vriendin die juist dié dag beviel van haar zoontje en ons opbelde, zat gewoon mee tussen onze fotoreeks. Momenten waarvan wij niet doorhadden dat jullie ze op beeld hadden vastgelegd. We waren sprakeloos! 🙂

Bedankt om er samen met ons zo’n fantastische dag van te maken! 👍🏽🥇

Mireille en Patrick wondermooi

Onze huwelijksreportage, foto’s en trouwalbum zijn gewoonweg “wondermooi” !
Een echte aanrader voor iedereen die een speciale gelegenheid wil vastleggen op foto of film! 👍🏽🥇

Evy en Seppe wondermooi

Patrick, enorm hard bedankt om van één van de mooiste dagen van ons leven zulke prachtige foto’s te maken! We zullen vaak met plezier terugkijken in het prachtige album. Echt een topfotograaf die ons, mensen die niet graag poseren voor een camera, dadelijk op ons gemak wist te stellen en onze mooiste kant op een zeer spontane manier wist vast te leggen met oog voor details en prachtige achtergronden. Wij zullen Wondermooi dan ook bij iedereen aanprijzen!

Liesbeth en Dieter wondermooi

We zijn uitermate tevreden van de zeer professionele en uitgebreide service van Patrick en Anja.

We hadden een pakket foto en video besteld voor onze trouw. Ondanks alle extra moeilijkheden vanwege de COVID-19 crisis, zijn ze zeer zorgvuldig met alle regels omgesprongen (de hele tijd het mondmasker dragen, afstand zoveel mogelijk respecteren, etc.) zonder dat dit de kwaliteit van hun werk heeft geschaad.

We hebben een zeer uitgebreide set prachtige foto’s gekregen (die we nadien online konden downloaden en die we ook nog eens apart op een USB stick kregen). Op basis van onze selectie van de 80 foto’s, hebben ze voor ons ook een hoog kwalitatief fotoalbum samengesteld en laten maken dat ze bovendien persoonlijk zijn komen afgeven en dit allemaal zonder enige meerkost (i.e. all-inclusive in de pakketprijs). Ook door de trouwvideo werden we zeer aangenaam verrast. Van zowat alle belangrijke momenten van onze speciale dag hebben we beeldmateriaal gekregen dat mooi was gemonteerd in een uitgebreide trouwvideo en een aparte video van onze kerkelijk ceremonie.

Ook belangrijk om te vermelden, is dat we ons snel op ons gemak voelden bij hen tijdens de verschillende fotosessies zodat vele foto’s een zeer spontaan beeld opleverden zonder ‘geforceerde’ glimlachjes. Ze kwamen zelf met leuke ideeën voor fotomomenten of poses, maar stonden zeker ook open voor onze eigen foto suggesties.

Bovendien hadden we al het beeldmateriaal ook heel snel ter beschikking na onze trouw!

Kortom, een zeer aangename ervaring en absoluut waar voor je geld. Indien een volgende fotogenieke gelegenheid zich voordoet, zullen we niet twijfelen om terug op hen een beroep te doen.

Super bedankt om zulke mooie foto’s en video te maken, jullie zijn echt geweldig. Alles was perfect zoals wij het wilden en zelfs meer(het opspelden van de jurk, de begeleiding van de hele dag,…). Jullie hebben echt iets unieks wat ook koppels die gaan trouwen zoeken. Wij zullen jullie ook zeker aanraden.

Sanne en Robrecht wondermooi

Patrick en Anja zijn supergoed in hun werk! We hebben een fantastische dag beleefd waar zij voldoende aanwezig waren om alle mooie momenten vast te leggen en terwijl hadden we toch niet het gevoel dat we de hele dag gevolgd werden door een foto- en videograaf. We hebben dan ook superveel prachtige foto’s teruggekregen waaruit het zeer moeilijk kiezen was voor ons trouwalbum. Ook dit werd weer tot in de puntjes afgewerkt en is een prachtig resultaat en een mooie herinnering van onze trouwdag. Ook de kortfilm, alsook de film zijn een mooie samenvatting van onze dag waar we nog vaak met veel plezier naar terug zullen kijken. Het zijn superlieve mensen die heel goed aanvoelen wat we nodig hadden en ons op een zeer aangename manier door de fotoshoot hebben begeleid zonder teveel te moeten poseren. Hierdoor zijn we onszelf de hele dag gebleven en hebben we ook van dit moment kunnen genieten! Een echte aanrader!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5-stars.png

Tessa en Bram wondermooi

Super tevreden! Dankzij wondermooi is onze unieke dag voor altijd vastgelegd! Zowel de film als de foto’s zijn van top-kwaliteit. Ook staan ze steeds klaar voor al je vragen en zijn ze heel aangenaam in omgang. Ondanks zo een trouw-shoot ongemakkelijk kan aanvoelen stellen ze je op je gemak en zorgen ze voor spontane, mooie beelden. Ik had hoge verwachtingen en zelfs deze hebben ze overtroffen! Een welgemeende dikke merci! We raden jullie aan iedereen aan!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5-stars.png

Gitte en Hans wondermooi

Super tevreden over alles. De kennismaking vooraf, hun manier van werken op de dag zelf en, belangrijk natuurlijk, het schitterend resultaat van de foto’s en de video. Logisch dus dat we ze bij iedereen aanraden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5-stars.png

Lieselotte en Thomas wondermooi

Super tevreden over alle aspecten van Patrick en Anja hun werk! Super fotograaf en videograaf die onze mooiste dag hebben vereeuwigd in prachtige foto’s en video. Zo kunnen we onze dag nog eens herbeleven! Ons fotoboek is prachtig en ook onze ouders waren ontroerd bij het zien van hun mooie ouder-fotoboekje. Bedankt Patrick en Anja!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5-stars.png

Total: